Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Osmaniye Yangın - Osmaniye'de büyük yangın... Kontrol altına alınamadı - Son ... - Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Osmaniye Yangın - Osmaniye'de büyük yangın... Kontrol altına alınamadı - Son ... - Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme:

Osmaniye Osb'de Yangın - Haberler
Osmaniye Osb'de Yangın - Haberler from foto.haberler.com
Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü.

Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı.

Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye son dakika haberleri : İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Osmaniye'de, kanepe imalathanesindeki yangın - YouTube
Osmaniye'de, kanepe imalathanesindeki yangın - YouTube from i.ytimg.com
Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Osmaniye'de Kağıt Fabrikasında Yangın 2 - Son Dakika
Osmaniye'de Kağıt Fabrikasında Yangın 2 - Son Dakika from foto.sondakika.com
Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Bir yangın haberi de osmaniye'den.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.